Bliv medlem


Indmeldelse i Club Danois og samtidig online betaling af kontingent sker nederst pĂĄ denne side. Klik pĂĄ “Tilføj til kurv” nederst pĂĄ siden, og fortsæt med betaling.

Enkelt medlemskab omfatter en person, som er stemmeberettiget på generalforsamlinger, samt hjemmeboende børn under 18 år.
Angiv venligst fødselsĂĄr under “Bemærkninger til ordren”.

Familie medlemskab omfatter to personer, der er samboende og som begge er stemmeberettigede på generalforsamlinger, samt hjemmeboende børn under 18 år. Oplys venligst navn, mail og telefonnummer på den anden person i medlemskabet.

Angiv venligst navn, mailadresse og telefonnummer og gerne fødselsĂĄr pĂĄ det andet medlem under “Bemærkninger til ordren”

Kontingentet for kalenderåret er, 45 € for familiemedlemmer og 25 € helårs  for enkeltmedlemmer. 

Betaling efter 1.11.2023 dækker kontingentet ogsĂĄ 2024 – altsĂĄ 2 mdr gratis

Der gøres opmærksom på at deltagelse i klubbens arrangementer sker på eget ansvar.

Betaling: Benyt venligst on-line betaling via CDs betalingspartner E-transaktions (en del af Credit Agricole). Medlemskabet er først gældende, når betaling er modtaget.

Medlemskab: Husk at vælge type af medlemskab: Husstand eller Enkelt. Det er muligt at tilmelde sig som abonnent, dvs kort oplysninger bliver gemt til næste gang og kontingentet opkræves automatisk for næste år.

Bemærk: Du får tilsendt en e-mail med kopi af din indmeldelse og bekræftelse af evt. online betaling. Klubben tildeler dig et medlemsnummer. Du vil i løbet af kort tid blive tildelt et medlemsnummer. Det fremsendes pr. mail. Herefter er det muligt at logge ind som medlem.

Hvis du melder dig ind som studerende bedes du angive dine fødselsdata: år/md/dato

 

1
    1
    Kurv
    CD Medlemskab - Studerende
    1 X 25,00 / 1 Ă…r = 25,00 / 1 Ă…r