Bliv medlem

Indmeldelse i Club Danois og samtidig online betaling af kontingent sker nederst på denne side. Klik på “Tilføj til kurv” nederst på siden, og fortsæt med betaling.

Enkelt medlemskab omfatter en person, som er stemmeberettiget på generalforsamlinger, samt hjemmeboende børn under 18 år.
Angiv venligst fødselsår under “Bemærkninger til ordren”.

Familie medlemskab omfatter to personer, der er samboende og som begge er stemmeberettigede på generalforsamlinger, samt hjemmeboende børn under 18 år.

Angiv venligst navn, mailadresse og telefonnummer og gerne fødselsår på det andet medlem under “Bemærkninger til ordren”

Kontingentet for kalenderåret er 45 €. for familiemedlemmer. 25 € helårs  for enkeltmedlemmer. Fra 1.7.2022 er kontingentet: 25 € for husstand og 15 € for enkeltmedlem.

Der gøres opmærksom på at deltagelse i klubbens arrangementer sker på eget ansvar.

Betaling: Benyt venligst on-line betaling via CDs betalingspartner E-transaktions (en del af Credit Agricole). Medlemskabet er først gældende, når betaling er modtaget.

Medlemskab: Husk at vælge type af medlemskab: Husstand eller Enkelt

Bemærk: Du får tilsendt en e-mail med kopi af din indmeldelse og bekræftelse af evt. online betaling. Klubben tildeler dig et medlemsnummer.

 

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom
    X
    X