Afholdte arrangementer 2023

2023-04-01: Tur til St. Jeannet

Vi var i dag en gruppe Club-Danois medlemmer på besøg i Saint-Jeannet, og her var en guided byrundtur i den smukt beliggende by.
Marianne og Jakob Westengaard åbnede deres hjem og bød på lækkerier til ganen, mens vi nød den fantastiske udsigt fra deres terrasse. Så tusind tak!
Bagefter gik turen til vingården Vignoble Rasse, hvor vi ligeledes blev godt beværtet med vine samt smagfulde apéro.
Både inde i byen og på vingården gav den amerikanske opera- og musical sanger Amy Blake prøver på smukke sange. Det var en stor fornøjelse! Tusind tak til Jana Blazkova for at arrangere denne tur.
Inge Olsen
se billeder her
2023-03-31: Fredagsøl
INFO fra Club Danois – hyggelig fredagsøl
Merci à tous.
Fantastisk fremmøde og god stemning ved endnu en succesfuld fredagsøl på O’Sullivans i Mandelieu. Vi var endnu flere end sidst og vi tror ikke det er den gratis drink klubben giver, der trækker, men det gode selskab 😉
Vi glæder os til næste fredagsøl-event og skal nok melde ud herom i denne gruppe 🇫🇷🇩🇰
Bonne pâque 🐣🐥
Christian & Charlotte Beiner
se billeder her

2023-03-15: Travetur til d’Afrique

Kære alle

Vi havde en rigtig god tur idag i det skønneste vejr – uden blæst og med dejlig sol fra en næsten skyfri himmel…
Vi var 15 deltagere plus 4 hunde og vi holdt banan pause med udsigt til Pierre Gardins sjove huse (solgt til ukendt ejer) og til de to øer ud for Cannes: Ile St. Marguerite og Ile St Honorar – derefter videre ad stien, op ad trapperne og så endnu en sti der tog os til Notre Dame d’Afrique som stod flot i hendes nye kjole. Her indtog vi vores frokost.
Så gik det ned ad bakke og vi slutted af med en drink på en lille cafe i Port de la Figueirette.
se billeder her

2023-03-09: Coffee-morning og byvandring i Grasse

20 medlemmer af Club Danois mødtes til en kop kaffe og en croissant. Herefter rundtur i den spændende by med guide.

se billeder her

2023-02-26: Citronfestival i Menton

T🌧usind tak til alle jer, der deltog i en våd og kold dag i går i Menton🍋🍊 Jeg havde en alvorlig samtale med vejrguderne, da jeg stod i kø til sikkerhedskontrollen i silende regn i tre kvarter. De kvitterede med lidt blæst, men regnen aftog da en hel del🌪☁️ 18 medlemmer deltog.

Se billeder her 

2023-02-15: Mimosetravetur

Kære alle,
Tak for en rigtig fantastisk Mimosetur ved Tanneron arrangeret af Ole Kragh i det bedst tænkelige vejr. Vi var 37 deltagere fra 4 lande plus 4 glade hunde.
Vi var garvede vandrefolk og også helt nye, næsten lige ankommet til Provence.
Club Danois, Ole og vejrguderne holdt hvad der var forudsagt…en lækker tur med mimoser i fuld flor med sol fra en skyfri himmel på gode pister og stier.
Den lange tur blev på 9,5 km med 308 højdemeter – den korte på 7 km med de samme højdemeter.
Tak Ole for den rigtig gode dagstur 😎👍🚶🏼🚶‍♀️🌵🌱🍺🙏.

foto: HER

foto: Susanne Worm

2023-01-04: Travetur rundt Cap Ferrat

Vi var i dag 10 deltagere (og 2 beagler), der gik en rigtig dejlig tur rundt om Cap Ferrat – eller næsten rundt:-) 
Der var afbud fra 4 deltagere pga sygdom, men vi resterende 10 gik fint til. Desværre var en del af ruten spærret pga stenskred, så dagens rute blev en frem og tilbage tur. 
Først gik ruten, med udgangspunkt fra havnen i Saint Jean,  rundt om den lille halvø Cap-Saint-Hospice , hvorefter vi fortsatte til Cap Ferrat. Vi holdt den ‘sædvanlige’ banan-pause på den plads, hvor Saint-Jean-Cap-Ferrat jazzfestival hver sommer finder stred, Jardin de la Paix. Desværre var der hverken musik eller åben café, men vi nød det dejligt vejr med blå himmel og temperatur mellem 15-16 grader. 
Efter pausen gik turen rundt om Cap Ferrat; eller rettere så langt, vi kunne gå. Ved fyrtårnet var der blokeret for videre vandretur, så vi – og mange andre, der var på vandretur i dag – måtte vende om. Inden da nød vi dog vores medbragte frokost/sandwiches,  fik en hvil og mulighed for en god snak. 
På vejen retur var det blevet endnu varmere, og hvis ikke overtøjet i forvejen var pakket i rygsækken, så skete det nu.  At gå retur gav også mulighed for at se ruten fra den anden side, og der var mange smukke steder undervejs med klipper, blomster, ‘maleri’ på faldefærdig ruin og endelig på en sten, malet som en fisk og naturligvis havet, som opførte sig helt eksemplarisk: klart og stille. 
Retur ved havnen i Saint Jean lykkedes det at finde et sted, hvor det var muligt at købe en kop kaffe/øl eller vand, hvorefter alle takkede for en dejlig tur – og ser frem til næste år, hvor turen forhåbentlig gentages.
Tekst: Finn Ejlersen

Se billeder her

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom