Togtur Nice - Tende - onsdag den 3. juli 2024 - UDSOLGT

03jul9:1519:31Togtur Nice - Tende - onsdag den 3. juli 2024 - UDSOLGT

OM ARRANGEMENTET

Togtur til Tende : Train des Merveilles 3. juli 2024

Jernbanestrækningen Nice-Tende – Train des Merveilles – er et mesterstykke af ingeniørarbejde og skal opleves dels af den grund, dels på grund af de udsigter, man har til landskabet undervejs.

Ingeniørernes udfordring ved jernbanens anlæggelse var højdestigningen, idet toget skal forcere en stigning på 1000 m på en strækning, der i luftlinje er 50 km. Det har bevirket, at banen visse steder må køre i cirkel for at øge længden.

Udover det har strækningen selvfølgelig krævet bygning af imponerende broer.

Banen har været lukket flere gange på grund af ødelæggelser. Hver gang er den under stort besvær blevet åbnet igen. Fra efteråret 2024 vil der komme endnu en lukning på grund af vedligeholdelsesarbejder, og hvornår den åbner igen vides ikke.

 

Klubben arrangerer en tur for sine medlemmer og andre interesserede onsdag den 3. juli. Vi stiger på den vogn, som har conférencier (fransk og engelsk) på hele turen op, så vi bliver informeret og konstant gjort opmærksomme på udsigterne.

Vel ankommet til Tende arrangeres frokost (3 retter excl. drikkevarer og kaffe).

Derefter byvandring (ledet af arrangøren) og endelig, før tilbagerejsen, kan man besøge det fine lille museum, som specialiserer sig i helleristningerne fra Vallée des Merveilles (entrée her for egen regning).

Afgang fra banegården Nice Ville kl 09.15.

Tilbagekomst samme sted kl 19.31

Pris:    40 Euros pr. person. Gæster 50 Euros

Deltagerantal: Maks 25

Arrangementet er for klubbens medlemmer, men gæster kan deltage, hvis der er plads efter tilmeldingens udløb. Foretag tilmelding på venteliste.

Hvis der er ledige pladser vil medlemmer og gæster på ventelisten blive kontaktet.

Tilmelding på hjemmesiden senest den 20. juni 2024. Husk at skrive medlemsnummer.

Kørselsvejledning og parkering:

Banegården Nice Ville, Avenue Thiers. Kør fra vest ad Promenade Des Anglais og tv. ad Rue Meyerbeer/Rue Gounod, som fører op til Avenue Thiers. Nedkørsel til Interparking P-hus er lige overfor Rue Gounod.

Der er parkeringsmulighed i Interparking Gare Nice Thiers. 12 Avenue Thiers, 06000 Nice.

Arrangør : Henrik Schjødt Christensen tlf. 06 30 58 46 00. e-mail hschjchristensen@gmail.com

Kontakt: Inger Rosenlund

E-mail rosenlund.indiakaj@gmail.com. Mobil: +45 23 29 61 32

TID

3. juli 2024 9:15 - 19:31(GMT+02:00)

Vælg billettype

Gæsteliste (Attending: 24)

Karsten SøholmGitte SøholmHans OlesenPernille StemanInger RosenlundArne RosenlundJan SchoenJose SchoenBent PalmqvistSusanne Palmqvist Lis Frisenfeldt JonssonPeter UdsenSanne UdsenDavid UdsenJessica UdsenEsther FrederiksenMichael Krogh AndersenHelle Østergaard AndersenChristen VillbergBirte VillbergStig ChristiansenElin Bjerre ChristiansenSusanne FriisSøren Friis

Billetter sælges ikke mere

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom