Vandrertur til Croix des Gardes

17apr10:0014:30Vandrertur til Croix des Gardes

OM ARRANGEMENTET

Kære alle

Onsdag den 17. april er der i samarbejde med Club Danois en dejlig tur i parken oppe over Cannes: Croix des Gardes. 
Croix des Gardes er simpelthen parken i Cannes og vi følger Sentier Nature – naturstien – som lige nu hvor alt springer ud, byder på den flotteste flora – for ikke at glemme udsigt både nordover til Mougins med Mercantour bagved, østover med, endnu, sneklædte alpetoppe og vender du dig om, er der vue ud over middelhavet – og så her ses mod vest Esterel bjergene og mod øst er Antibes halvøen genkendelig.
Turen er civiliseret idet det er en park så vi går en del på brede stier, asfalterede veje men du slipper ikke for en sti eller to og der såmænd også et par bakker vi skal op ad – turen er på ca 7 km med omkring 175 højdemeter – og som sagt meget varieret – vi skal også gennem en mindre skov.
Dog der et af højdepunkterne taget ned: selv korset har borgmesteren i Cannes beordret nedtaget da der i vinterstormene var fare for at det væltede, men det kommer op igen ” i begyndelsen af sommeren” – men det er jo et vidt begreb. Vi håber at det ridende politi i Cannes træner deres heste – for vi passerer deres stald og træningslejr – et imponerende syn.
Alt i alt en varieret tur både udsigts mæssigt og mht hvilket underlag vi går på.
Mødetid og sted:
Tid: Kl 10:00 med afgang kl 10:15
Sted: Parkeringspladsen “Parking du liberator” som ligger på Av. de la Croix des Gardes i Cannes.
Google koordinaterne er 43.559461, 6.997856
Andet:
Fornuftigt tøj, dvs. lag-på-lag tøj. Som altid anbefales ordentligt fodtøj, men vandrestøvler er ikke påkrævet – og rigeligt med vand.
Vejret: I skrivende stund lover de sol fra en skyfri himmel med 20 grader – så husk kasketten.
Husk også noget til bananpausen, en frokost og noget i bagagerummet til “apres-randonnee”.
Arrangementet er privat og deltagelse er som altid for egen regning og risiko.
Du bedes sørge for at din rygsæk indeholder en kopi af dit pas samt en liste med navn og nummer til dem, der skal kontaktes, skulle uheldet være ude.
Vi ser frem til din tilmelding til undertegnede via mail til olekragh99@gmail.com
Tilmelding gerne inden tirsdag kl 18.00 – tak
Mange hilsner
Club Danois sender invitation til vandretur en gang om måneden. Hvis du er til flere ture kan du kontakte Ole Kragh og blive tilmeldt Oles mailliste, som udsendes hver søndag, når der er tur om onsdagen.

TID

17. April 2024 10:00 - 14:30(GMT+02:00)

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom