Tur med KOGLETOGET AFLYST pga STREJKE

10jul9:0018:30Tur med KOGLETOGET AFLYST pga STREJKE

OM ARRANGEMENTET

Club Danois inviterer

på en rejse med KOGLETOG/DAMPTOG (Train des Pignes)

gennem de PROVENCALSKE ALPER

Søndag den 10. juli 2022

Med udflugten til De Provencalske Alper kan du opleve både naturskønne bjerg-scenerier,  et utal af broer, der gør det muligt at nyde udsigten til bjerglandsbyer.

Du føres tilbage til “den svundne tid”, hvor det var damptog og dampfærger, der var det mest brugte transportmiddel, og hvor tiden ikke var så stresset som nu.

Vores rejse begynder klokken 9:20 i NICE på banegården Chemin de fer de Provence, hvorfra toget “TRAIN des Pignes” afgår.

Ikke at forveksle med banegården Nice Ville!

Den nøjagtige adresse for banegården Chemin de fer de Provence er:

4, bis rue Alfred Binet, Nice.

Vi kører igennem slugterne med Var-floden, passerer pittoreske middelalderbyer som f.eks. Saint Martin du Var og La Vésubie-Plan-du-Var.

Vi skifter til damptog i Puget-Thénier, passerer Entrevaux  og når frem til vores bestemmelsessted ANNOT.

Annot

I Annot spiser vi frokost – menu med 3 retter menu med kaffe og 1 glas vin på en typisk lokal restaurant i udkanten af den historiske del af byen.   

Efter frokosten besøger vi bl.a. Egnsmuseum i den historiske del af Annot. Derefter kan deltagere på egen hånd slentre gennem byen, før vi samles igen foran restauranten Le  Beausejour og tager afsted med tog fra Annot til Nice.

Prisen for togturen t/r Nice – Puget-Thénier med skift til damptog og videre til bjerglandsbyen ANNOT inkl. frokost på en lokal restaurant andrager i alt 60,- EUR pr. medlem og 70 EUR for gæster.

Praktiske oplysninger for turen med tog/damptog:

Der er et offentligt parkeringskælder lige over for banegården Chemain de fer de Provence, adressen: Parking de la Gare du Sud, rue Alfred Binet.

Mødetidspunkt på perronen på banegården senest kl. 9:05!

Husk at medbringe drikkevarer – de kan ikke købes i toget!!!🙏

Banegården Chemin de fer de Provence “TRAIN DES PIGNES”, adresse: 4, bis Alfred Pinet i Nice.

Deltagere registreres og vi skal helst være klar på perronen kl. 9:10, idet der på den første strækning mellem Nice og Puget-Thénier IKKE kan  reserveres pladser.

Til gengæld er vi sikret nummererede pladser i DAMPTOGET fra Puget-Théniers til Annot.

Afgang med damptog fra Puget-Théniers kl. 11:00 ankomst til Annot kl. 12:20.

Undervejs stopper damptoget i Entrevaux, hvor der er en pause. Vi kan tale med togføreren, få forklaret på stedet, hvordan damptog fungerer og tage spændende fotos.

I Annot promenerer vi gennem landsbyen (ca. 600 m) til restauranten LE BEAUSÉJOUR, adressen: Place du Revelly, Annot. Vejen fører lidt ned af bakken. På vejen tilbage fra restauranten til toget i Annot er der en mulighed for transport med værtens bil (max. 4 personer).

Restauranten ligger ved indgangen til den historiske “gamle by”, hvis oprindelse kan føres tilbage til romertiden og de første arkiverede skrifter stammer fra året 1084. På stedets museum i den historiske kærne kan stedets guide fortælle mange spændende historier.

TILBAGEREJSEN:

Efter besøg i den historiske bydel i Annot samles vi foran restauranten LE BEAUSEJOUR kl. 16:15 og går til banegården i Annot.

Afgang med tog fra Annot: 16:40. Ankomst til Nice: kl. 18:28.

OBS:

Der afgår direkte Regionaltog med stop i samtlige byer mellem Nice Ville og Grasse kl. 19:26 med ankomst til Grasse kl. 20:38.

Tog mellem Nice og Cannes: afgang fra Nice kl. 18:56 og 19:16.

Sidste tilmeldingsfrist: torsdag den 30.6.2022

OBS: Denne grupperejse kan kun finde sted med deltagerantal på mindst 16 tilmeldte.

NØDVENDIG TILMELDING via CLUB DANOIS WEBSIDE SENEST den 30.6.2022

Deltagelse sker på eget ansvar. Medlemmer har altid fortrinsret frem for gæster.

Arrangør: Jana Blazkova           Mobil:  0602180871                           e-mail: roseprague@gmail.com

TID

(Søndag) 9:00 - 18:30

Vælg billettype

Gæsteliste (Attending: 8)

Flemming JoergensenTorben SøndergaardJan marcussenEsther FrederiksenSøren Rex ChristensenSusanne og René MiloHenrik GrenMette Nørgaard

Billetter sælges ikke mere

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom