Besøg hos Anne Vilsbøll 13. juli 2022 FULDTEGNET

13jul12:3018:00Besøg hos Anne Vilsbøll 13. juli 2022 FULDTEGNET

OM ARRANGEMENTET

                            Club Danois arrangement                                                                                               

Bemærk ændrede tidspunkter.

Besøg hos Anne Vilsbøll onsdag den 13. juli 2022 kl. 14.30 i Gilleleje.

Den internationalt kendte papirkunstner Anne Vilsbøll, som nu bor i Gilleleje, har inviteret Club Danois til et besøg i sit galleri i byen. Hun kalder det Papirakademiet. Her fremstiller hun sit eget papir, som hun laver af mange forskellige planter og blomster samt andre materialer. Derefter maler hun på det og får derved nogle meget interessante virkninger af de færdige værker. Hun maler både abstrakte billeder og skønne portrætter. Her holder hun også forskellige internationale kurser og workshops.

Anne boede i adskillige år i Saint-Jeannette i Sydfrankrig i et skønt meget gammelt hus, hvor hun også arbejdede. Her har Club Danois 2 gange været på besøg for at lære at lave papir. Det har været en stor succes og alle har haft glæde af det. Dengang malede hun på sit papir portrætter af alle de meget gamle indbyggere i landsbyen, f.eks bagerkonen og slagteren samt alle dem hun mødte. Det er der kommet en stor samling ud af, som hun har udstillet både dernede, andre steder i udlandet og her i Gilleleje. Det er en meget skøn samling portrætter, som hun har lavet en lille bog ud af. Vi vil også se nogle af dem hos hende. 

Check hendes arbejder på www.paperacademy.dk og www.annevilsboll.com.

Vi mødes på The Paper Academy, Stæremosen 8, 3250 Gilleleje kl. 14,30 den 13. Juli 2022.

Hvis man har lyst til at komme tidligere og spise frokost i byen, kan vi anbefale Restaurant Fyrkroen, Fyrvejen 29, 3250 Gilleleje. Den ligger lidt højt med en dejlig terrasse lige ud til vandet med en skøn udsigt mod Sverige. De serverer også indendørs, hvis vejret er lidt dårligt. Deres små frokostretter er ikke dyre. Da restauranten er meget populær om sommeren, er det nødvendigt at bestille bord på forhånd. Jeg vil gerne bestille bord for alle, så venligst meddel det ved tilmeldingen.

Frokosten starter kl. 12.30.

Tilmelding senest den 1. juli 2022. MAX 18 deltagere

Tilmeld venligst via hjemmesiden. Du kan også sende en mail til: arrangementer@club-danois.com

Pris: 10 DDK som betales kontant på dagen.

Husk: Angiv ved tilmeldingen om I ønsker at deltage i frokosten.
Arrangør Dorthe Brøchner Petersen

TID

(Onsdag) 12:30 - 18:00

Vælg billettype

Gæsteliste (Attending: 10)

Vibeke GravesenFlemming Brøchner PetersenJohn Wichmannconnie RasmussenOle Kragh (2)Helge og Kristin LarsenSten og Inge OlsenHelle VanmanRie Nygård

Billetter sælges ikke mere

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom