MUSIK Aften med Erik Grip . lukket for yderligere tilmeldinger

28sep17:3022:00MUSIK Aften med Erik Grip . lukket for yderligere tilmeldinger

OM ARRANGEMENTET

Club Danois arrangerer sammen med kirken en aften med Erik Grip.

28. september 2022 kl. 17.30
Erik Grip koncert

Den 28. september 2022, kl 17.30 kan man opleve den danske visesanger og komponist Erik Grip folde sig ud med en perlerække af sange, når Club Danois og Den Danske Kirke i Sydfrankrig i samarbejde åbner dørene til Holy Trinity Church i Cannes.
Erik Grip har en lang karriere bag sig og er derfor blevet belønnet med tildelingen af Den danske Folkemusikpris. Prisen sætter Erik Grip ind i rækken af de største kunstnere indenfor den folkelige sang, såsom The Dubliners, Donovan, Povl Dissing, Mikael Wiehe, Tom Paxton og Sebastian. Det er en pris, der kun gives til folke- og visesangere, der har tjent genren i mange år – og med en prisværdigt stor karriere.
Erik Grips karriere tog fart i Tivoli i 1960’erne. Han blev især kendt for sine fortolkninger af Frank Jægers digte – I 1975 udgav han et album med Frank Jægers viser. I 1980’erne fik han et folkeligt gennembrud med Grundtvigs sange, og han var manden der udødelig- gjorde sangen ”Åbent landskab”.
I 2021 udgav han 12 sange med tekster af Jens Rosendal. Digteren Jens Rosendal udtaler: ”Det er tydeligt at Erik Grip har sat sig grundigt ind i teksterne. Erik Grip giver teksterne liv og fylde. Det er en fornøjelse at lytte til.”
Erik Grip sammenkobler de skønne sange med forskellige anekdoter, så publikum er underholdt fra start til slut.
Efter programmet med Erik Grip serverer køkkenchef Jens Pele en lækker anretning. Mange danskere i Sydfrankrig kender Jens Pele og ved, at med ham i køkkenet, er der godt i vente.
Ønsker du en aften med skønne sange, hyggeligt anekdoter og en masse skønne mennesker? – Så kom til koncert med Erik Grip d. 28. september 2022 kl. 17.30 i Holy Trinity Church i Cannes – 2-4 Rue du Général Ferrié, 06400 Cannes/ Avenue Branly, 06400 Cannes.
Prisen er 40 €, og man kan tilmelde sig gennem Den Danske Kirke i Sydfrankrig pasteur@eglisedanoise.org

. eller til Club Danois hjemmeside. Er der problemer med tilmeldingen så kontakt jensnygaard45@gmail.com

Tilmelding: Senest den 25. september 2022

TID

(Onsdag) 17:30 - 22:00

Vælg billettype

Gæsteliste (Attending: 31)

HenningAnne-MarieNick WormSusanne WormInge MoesgaardTheo MoesgaardLennartPiaSøren Rex Christensen (2)Leo RasmussenMarianne Jager Thyge Munk Nielsen (2)Verner JensenAksel MikkelsenRie NygårdJens NygårdLone SkinbjergEbbe BødkerAnna BødkerPauli HansenElisabeth JensenKai EkmanDorte EkmanAnne HoltenMogens HoltenKirsten johansen (2)Else SkønnemandConnie Rasmussen

Billetter sælges ikke mere

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom