Tilmelding til Generalforsamling 2021

Tilmelding til Generalforsamling 2021

Så er der åbnet for tilmelding til GF 2021. Det foregår lørdag den 18. september 2021.

Tilmelding foretages på hjemmesiden under arrangementer. Man kan melde sig til Generalforsamlingen – Generalforsamlingen med efterfølgende frokost betalt af klubben – Generalforsamling med frokost og Wellcomehome Party. Sidste frist for tilmelding med frokost er den 31.08.2021. Melder man afbud til frokosten efter den 31.08.21 skal man betale for frokosten.

Regnskab, balance og budget fremsendes senere.

Club Danois har hen over sommeren afholdt 4 vellykkede arrangementer i Frankrig. Se billeder og referater under arrangementer. Klubben har ligeledes kunne tilbyde deltagelse i vandretur i Midtjylland.

AfJens Nygård administrator

Om forfatteren

Jens Nygård administrator administrator

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom
    X
    X